ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:00, NOVASPORTS 2, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Επιτακτική ανάγκη η νίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να νιώσει πιο σίγουρος στην εξάδα.

Επιτακτική ανάγκη η νίκη

Να βελτιώσει την άμυνά του, που του στοίχισε και στη Βαλένθια και να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά εξάδας και να μην αρχίσει να… μπλέκει σε περιπέτειες για την είσοδό του στα πλέι οφ.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αυτή τη φορά επέλεξε να πάρει στην αποστολή τον Νίκο Παππά (που έχει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα από τις 13 Δεκεμβρίου) αντί του Ίαν Βουγιούκα. Ζητούμενο για τους πράσινους είναι η βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι που εξελίσσεται σε αχίλλειο πτέρνα για τα την κατά τα άλλα καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 9-13 ακόμη δεν είναι ξεγραμμένος, αλλά ίσως παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Παρτιζάν στο σερβικό ντέρμπι την Δευτέρα και θέλει να κερδίσει για να μείνει ζωντανή για την διεκδίκηση της υπέρβασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.