ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το ντεφορμάρισμα του Μπουζούκη και η διαχείριση

Έχει γίνει θέμα συζήτησης ο Γιάννης Μπουζούκης για τη μέτρια εικόνα που δείχνει φέτος. Αλλά παραμένει ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό.

Το ντεφορμάρισμα του Μπουζούκη και η διαχείριση

Το ξεπέταγμά του την περσινή σεζόν ήταν εντυπωσιακό. Ο Γιάννης Μπουζούκης χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο ηγέτης της επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού. Και όχι άδικα. Οι εμφανίσεις του στην πρώτη του… γεμάτη σεζόν, ο τρόπος που αγωνιζόταν και η εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο Δώνης και οι συνεργάτες του ήταν στοιχεία που σε έκαναν να πειστείς για την αξία του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Μπουζούκης, που το καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί κεφάλαιο για τον σύλλογο. Ένας παίκτης με σπάνια χαρακτηριστικά, με καταπληκτικό αριστερό πόδι και φοβερή τεχνική κατάρτιση.

Η φετινή σεζόν δεν κυλάει όπως η περσινή. Βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Φάνηκε να μένει πίσω με τον τραυματισμό του και σίγουρα και ο ίδιος νιώθει πως δεν έχει προσφέρει αυτά που μπορεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.827 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειδή, ωστόσο, στην Ελλάδα δεν απέχει πολύ η… απαξίωση από την αποθέωση, θα πρέπει όλοι να είναι και πολύ προσεκτικοί και κυρίως πολύ υπομονετικοί με έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Μπουζούκη. Είναι λογικό να περνάει περιόδους που δε θα βρίσκεται στο πικ της απόδοσής του. Ακόμα είναι ένα… παιδί που μαθαίνει.

Το σίγουρο είναι πως είναι και ένα παιδί που έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του, που δεν έχει σηκώσει… ανάστημα από τα περσινά κολακευτικά σχόλια και από το γεγονός πως υπήρξαν (και υπάρχουν) ομάδες που τον παρακολουθούν από το εξωτερικό.

Η διαχείριση είναι το βασικότερο και στα χέρια του Γιώργου Δώνη ο Μπουζούκης θα επιστρέψει στις πολύ καλές εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.