Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1

Ξέσπασε ο Παναθηναϊκός, ξεχώρισε ο Βαγιαννίδης

Τη μέρα που τέσσερις ξένες ομάδες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να τον δουν, ο Βαγιαννίδης τους έκανε να φύγουν με χαμόγελα. Γκολ και ασίστ από τον νεαρό, 3-1 ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό και επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Τη μέρα που τέσσερις ξένες ομάδες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να τον δουν, ο Βαγιαννίδης τους έκανε να φύγουν με χαμόγελα. Γκολ και ασίστ από τον νεαρό, 3-1 ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό και επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός με απόλυτο πρωταγωνιστή τον νεαρό Γιώργο Βαγιαννίδη έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση με 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Το ματς

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 και με αρκετές αλλαγές λόγω των τιμωρημένων. Στα αξιοσημείωτα ήταν η χρησιμοποίηση του Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και ο Κολοβέτσιος αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο 5ο λεπτό του αγώνα και τη θέση του πήρε ο Νούνες.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 13ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη σημαντική στιγμή, με το σουτ του Ζαχίντ να μην βρίσκει στόχο.

Μόλις εννιά λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός απάντησε με το σουτ του Ντάουντα, το οποίο απέκρουσε ο Διούδης. Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Βαγιαννίδη, ο οποίος έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο. Στο 23ο λεπτό του αγώνα λοιπόν ο Κουρμπέλης έκανε το γύρισμα, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού δεν έδιωξαν καλά, με τον νεαρό να το εκμεταλλεύεται και να στέλνει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα.

Στο 37΄το τριφύλλι έχασε τρομερή ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τον Χατζηθεοδωρίδη να μην μπορεί από ευνοϊκή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Μουνιέ βγήκε φάτσα φόρα με τον Διούδη, με τον τελευταίο να τον κερδίζει και το σκορ να παραμένει στο 1-0.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο τριφύλλι διπλασίασε τα τέρματα του με ασίστ του Βαγιαννίδη και πανέμορφο τελείωμα του Ζαχίντ έγινε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός τριπλασίασε τα τέρματα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα. Το πέναλτι κέρδισε με ωραία προσπάθεια ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε στη συνέχεια, με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα με τον Μακέντα, αλλά τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός έκανε το 3-1, με ωραία κεφαλιά του Ντάουντα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος (6′ Νούνες), Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Πούγγουρας, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης (78′ Νατζ), Βαγιαννίδης (60′ Αγιούμπ), Μακέντα

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Ταχάρ, Ρόσα (72′ Φυτόπουλος), Ντάλσιο, Αλβάρες (59′ Μιμίτο), Μουνιέ (58′ Ντουάρτε) Κέβιν, Ντάουντα, Τσιγγάρας, Μαλής, Σιέστεντ

Exit mobile version