Ποδόσφαιρο

Ξενόπουλος: «Ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει υπομονή…»

Ο Βασίλης Ξενόπουλος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, τόνισε ότι η θέση του τερματοφύλακα χρειάζεται υπομονή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Νιώθω χαρούμενος, περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή. Η υπομονή είναι αρετή που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας αλλιώς δε θα προχωρήσει. Υπήρξε λίγο άγχος πριν το ματς. Μετά ήμουν συγκεντρωμένος προσπαθούσα για τις καλύτερες αποφάσεις. Και ο Σωκράτης (Διούδης) και ο κ. Παναγιώτης (Μαλιαρίτσης) ήταν δίπλα μου. Η συμβουλή που μου έδωσαν ήταν να κάνω τα απλά πράγματα.

Ο προπονητής ζητά να συμμετέχει ο τερματοφύλακας, υπήρξαν κάποια λάθη, αλλά παίρνω μια καλή βαθμολογία για αρχή νομίζω».

Για το αν είναι παράσημο γι’ αυτόν επειδή πέρασε αρκετούς τραυματισμούς:

«Ήρθε ο τραυματισμός του Κότσαρη και ανέβηκα δεύτερος. Εγώ έκανα υπομονή στην προπόνηση για να βελτιώσω κάποια πράγματα».

Για το γκολ που δέχτηκε:

«Το σουτ που έπιασε ο Γέντρισεκ ήταν σχεδόν άπιαστο πήγε η μπάλα στο παραθυράκι. Μακάρι να μπορούσα να το βγάλω… Είναι κάποιες φορές που απλά παίρνεις τη μπάλα και δίνεις συγχαρητήρια στον σκόρερ».

Για την επέμβαση στο σουτ του Τόρες:

«Το βασικό ήταν πως είχα καλή τοποθέτηση, αλλιώς δε θα είχα αντίδραση».

Για τις πολλές επαφές με τα πόδια που είχε στο ματς:

«Ο προπονητής θέλει να συμμετέχουμε. Βοηθάμε έτσι γιατί ελευθερώνουμε έναν παίκτη».

Για τη νίκη και τα πλέι οφ:

«Πρέπει να θέσουμε υψηλούς στόχους. Να προσπαθήσουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ στη βαθμολογία και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο σε αυτά τα 10 ματς».

Exit mobile version