ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΡΙΚ

Πιτίνο: «Ήρθε η ώρα να παλέψουμε σαν τους Σπαρτιάτες» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο μέσω Twitter έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα στην Euroleague μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Πιτίνο: «Ήρθε η ώρα να παλέψουμε σαν τους Σπαρτιάτες» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο μέσω του λογαριασμού του στο twitter παρομοίωσε την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στην οχτάδα, ως την μάχη που έδωσαν οι Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έγραψε στον λογαριασμό του: «Πριν 2500 χρόνια, γιορτάσαμε την επική μάχη των Θερμοπυλών από τους Σπαρτιάτες. Δίνουμε τα εύσημα στους αντιπάλους μας για την νίκη τους σήμερα, αλλά είναι ώρα με το δύσκολο πρόγραμμα να παίξουμε όπως οι Σπαρτιάτες. Η ιστορία μας διδάσκει πολλά μαθήματα. Είναι ώρα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.