Μπάσκετ

Μπέντιλ: «Παίξαμε καλά στο ΣΕΦ, δεν μπήκαν τα σουτ – Να μας νιώσει σκληρούς η ΤΣΣΚΑ»

Στην εικόνα της ομάδας στο ΣΕΦ και στα σουτ που δεν μπήκαν για να μπορέσει να έρθει η νίκη, στάθηκε ο Μπεν Μπέντιλ και σχολίασε τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έκανε τον συνολικό απολογισμό της εικόνας που είχε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Χαρακτήρισε τρελή την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο φαληρικό γήπεδο και ανέλυσε τα σημεία που θα κρίνουν το νικητή στην αναμέτρηση των «πρασίνων» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός σέντερ του Παναθηναϊκού:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Χθες παίξαμε αρκετά καλά, αλλά τα σουτ δεν μπήκαν. Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα. Θα θέλαμε να έχουμε νικήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Ήταν τρελή ατμόσφαιρα. Πέρσι, το έβλεπα και φέτος είμαι μέρος αυτού. Είναι απίθανο συναίσθημα. Και οι δυο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη σε τέτοια ματς. Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι».

Για το προσεχές ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Όποιος παίξει πιο δυνατά κι ελέγξει τα ριμπάουντ θα κερδίσει. Πρέπει να πάρουμε αυτή νίκη και πρέπει να είμαστε όσο πιο σκληροί γίνεται, δεδομένου πως προερχόμαστε από ήττα».

Exit mobile version