ΜΠΑΣΚΕΤ

«Έτριξε» τα δόντια ο Γιαννακόπουλος: «Φτάνει που τους μάζεψα στο ρεπό τους»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με παίκτες και Ρικ Πιτίνο. Τους μίλησε ο μεγαλομέτοχος, ο οποίος είπε μετά το τέλος πως «μόνο και μόνο το γεγονός ότι ενώ είχαν ρεπό, παρ όλα αυτά τους μάζεψα και τους μίλησα είναι σημαντικό».

Η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και οι έξι ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια, με αποκορύφωμα την χθεσινή με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εξαγριώσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ μάζεψε την ομάδα στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός πως είχε ρεπό και σύμφωνα με πληροφορίες… έτριξε τα δόντια σε όλους. Και τους έθεσε προ των ευθυνών τους εν όψει της συνέχειας.

«Θεωρώ ότι μόνο και μόνο το γεγονός ότι ενώ είχαν ρεπό, παρ όλα αυτά τους μάζεψα και τους μίλησα είναι σημαντικό. Φτάνει και περισσεύει. Ο καθένας από κει και πέρα ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τώρα το τι ειπώθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και να βγει προς τα έξω, είναι κάτι που δεν κάνει καλό σε κανέναν», σχολίασε μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιαννακόπουλος.

Η σοβαρότητα της κατάστασης γίνεται εύκολα αντιληπτή απ’ το γεγονός πως τούτη τη φορά στον Παναθηναϊκό δε θέλουν να διαρρεύσουν πολλά πράγματα. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο Γιαννακόπουλος πήγε και πάλι στην προπόνηση και ζήτησε νίκες με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ. Τότε διέρρευσαν, τώρα όχι.

Αυτό είναι και το στοιχείο που δείχνει πως πλέον όλοι βρίσκονται υπό κρίση. Από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες. Και πρέπει να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους, προκειμένου να μη χάσει ο Παναθηναϊκός το… τρένο της οχτάδας.

Exit mobile version