ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία για ανάκαμψη

Με τις κακές εμφανίσεις να είναι πολλές το τελευταίο διάστημα, ο Παναθηναϊκός έχει τελευταία ευκαιρία να ανακάμψει στους αγώνες που ακολουθούν.

Τα τελευταία αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει απογοήτευση στο «πράσινο» στρατόπεδο, ωστόσο άπαντες καλούνται να αντιστρέψουν το κλίμα και στα ματς που ακολουθούν να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, από την καλύτερη δυνατή θέση.

Περιθώρια για άλλες απώλειες προφανώς και δεν υπάρχουν, καθώς οι παίκτες των «πρασίνων» με τις τελευταίες τους εμφανίσεις, έχουν φέρει σε δεινή θέση την ομάδα. Ωστόσο στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να επανέλθουν να βρουν την αγωνιστική και ψυχολογική τους ταυτότητα και να πάρουν τις απαιτούμενες νίκες.

Το «τριφύλλι» την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα τεθεί αντιμέτωπο με την Φενέρμπαχτσε. Το ματς είναι στην «κόψη του ξυραφιού» και για τις δύο ομάδες, καθώς καίγονται για αποτέλεσμα. Αμέσως μετά την Πόλη, υπάρχει το ταξίδι στο Βερολίνο και η αναμέτρηση με την Άλμπα (19/03) και ακολουθεί η τελευταία διπλή αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα με τις Χίμκι (εντός έδρας) και Εφές (εκτός).

Το πρόγραμμα για την κανονική διάρκεια κλείνει με την Μακάμπι να έρχεται στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει για φινάλε στη Μπασκόνια, με το «τριφύλλι» να ψάχνει όσο το δυνατόν περισσότερα «ροζ» φύλλα αγώνα.

Exit mobile version