ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φραν Βέλεθ: Μια ποιοτική λύση στην πράσινη άμυνα

Η απόκτηση του Φραν Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό είναι μια κίνηση που ανεβάζει την ομάδα ποιοτικά στο αμυντικό της κομμάτι.

Φραν Βέλεθ: Μια ποιοτική λύση στην πράσινη άμυνα

Η απόκτηση του Φραν Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό είναι μια κίνηση που ανεβάζει την ομάδα ποιοτικά στο αμυντικό της κομμάτι.

Οι “πράσινοι” απέστειλαν έγγραφο στον Άρη, κάνοντας γνωστό ότι έχουν συμφωνήσει με τον Ισπανό στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς.

Με την απόκτηση του 28χρονου άσο, το “τριφύλλι” δυναμώνει πολύ στα μετόπισθεν και βάει ποιότητα στην αμυντική του γραμμή. Θεωρητικά, ο Βέλεθ μαζί με τον “βράχο” Σένκεφελντ και τον εξαιρετικό φέτος Πούγγουρα θα παλέψουν για δυο θέσεις, ενώ από πίσω υπάρχουν οι Νούνες και Κολοβέτσιος, ενώ άγνωστο παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τον Μαυρομμάτη, ο οποίος είναι δανεικός στη Σοντερίσκα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βέλεθ είναι ένας πολύ καλός στόπερ και δε θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, αφού γνωρίζει πολύ καλά, πλέον, την ελληνική πραγματικότητα. Με τον Άρη, φέτος, έχει 27 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ πέρυσι σε 23 αγώνες σκόραρε μια φορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.