ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα ο Ζαχίντ

Μόνο με... ανατροπή θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Γκίας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό.

Μόνο με… ανατροπή θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Γκίας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το “τριφύλλι” πάσχισε για να κάνει δικό του τον Νορβηγό με πακιστανική καταγωγή άσο από τον ΑΠΟΕΛ. Βλέπετε, οι Κύπριοι είνα σκληροί δαπραγματευτές και παρά το γεγονός ότι δεν υπολόγιζαν στον παίκτη, δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή τόσο εύκολα. Ετσι, λοιπόν, οι “πράσινοι” τον απέκτησαν ως δανεικό με οψιόν αγοράς στο 1,6 εκατ. ευρώ.

O 25χρονος σε 26 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό έχει 4 γκολ και 4 ασίστ. Μετά το πρώτο διάστημα προσαρμογής, ο Ζαχίντ έδειξε τα δείγματα της ποιότητάς του και αποτελεί ένα από τα καλύτερα 10άρια που αγωνίζονται στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα τον δούμε και τη νέα σεζόν στο “τριφύλλι”. Κι αυτό γιατί η διοίκηση δεν πρόκειται να δώσει στον ΑΠΟΕΛ το ποσό της ρήτρας που έχει συμφωνηθεί. Η μόνη περίπτωση να υπάρξει ανατροπή είναι να πιέσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και να γίνει νέος δανεισμός ή να πέσει το ποσό αποδέσμευσής του. Ο ίδιος ο Ζαχίντ θέλει να συνεχίσει στα πράσινα και μάλιστα πολύ. Το θέμα είναι ποια θα είναι η απόφαση της ομάδας…

Exit mobile version