ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο «ασθενής μηδέν» απ’ τον οποίο ξεκίνησε ο κορωνοϊός

Είναι αυτός ο άνθρωπος που άλλαξε τη «ροή» του πλανήτη;

Ο «ασθενής μηδέν» απ’ τον οποίο ξεκίνησε ο κορωνοϊός

Ξεκίνησε περίπου σαν (κακόγουστη)…. πλάκα: κάποιος σε μια μικρή, σχετικά, πόλη της Κίνας αποφάσισε να διευρύνει τους γευστικούς του ορίζοντες τρώγοντας παγκολίνο (και όχι νυχτερίδα), μια κίνηση που «γέννησε» τον περιβόητο, πια, κορωνοϊό.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 σε μια αγορά θαλασσινών στην Ουχάν της επαρχίας Χουμπέι.

Αναλυτικά εδώ

Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά
Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά 99.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.