ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλοι θέλουν επιστροφή στη Λεωφόρο

Δεδομένη είναι η επιθυμία και η διάθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για επιστροφή στη Λεωφόρο τη νέα χρονιά.

Δεδομένη είναι η επιθυμία και η διάθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για επιστροφή στη Λεωφόρο τη νέα χρονιά.

Το panathinaikos24.gr σας έχει ενημερώσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και ένα μήνα. Αν δεν υπήρχαν οι άσχημες εξελίξεις με τον κορωνοϊό, το θέμα θα είχε δρομολογηθεί. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα είχαν κάνει τις απαραίτητες επαφές με αυτούς του Ερασιτέχνη, κάτι που, φυσικά, θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Το “Απόστολος Νικολαϊδης”, κατά πάσα πιθανότητα, θα φιλοξενήσει ξανά τον Παναθηναϊκό την επόμενη χρονιά. Τουλάχιστον, αυτή είναι η διάθεση. Θυμίζουμε, επίσης, ότι στην πρόσφατη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Παττούλη, μεταξύ άλλων είχε συζητηθεί το θέμα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Οσο για τα χρήματα που απαιτούνται από το ποδοσφαιρικό τμήμα για να φτιαχτούν όλα και να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται, υπάρχει η διάθεση να καλυφθούν. Σκοπός του “τριφυλλιού” είναι να αγωνίζεται στη Λεωφόρο, να τη… βελτιώσει σε όλους τους τομείς και να μείνει εκεί μέχρι να δουν όλοι αν, τελικά, προχωρήσει το πλάνο της διπλής ανάπλασης και του Βοτανικού. “Αυτό μας συμφέρει και αυτό πρέπει να κάνουμε”, λένε άνθρωποι του Συλλόγου που σχεδιάζουν την επιστροφή.

Exit mobile version