ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προτίμηση στο Λίγκα tv

Το συμβόλαιο με τη Nova ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν προτίμηση στην ιδέα του Λίγκα tv.

Το συμβόλαιο με τη Nova ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν προτίμηση στην ιδέα του Λίγκα tv.

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic) 10.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ και καιρό ομάδες της Σούπερ Λίγκας επεξεργάζονται την ιδέα του διαδικτυακού καναλιού για τη νέα χρονιά με την ονομασία Λίγκα tv, ακολουθώντας το παράδειγμα του ΠΑΟΚ, αλλά, πλέον, σε κεντρικό επίπεδο και διαχείριση.

Το συμβόλαιο του Παναθηναϊκού με τη Nova φέτος ολοκληρώνεται. Μπορεί  ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τελικά, να μην προχωράει στην εξαγορά του συνδρομητικού, γεγονός που θα ήταν απαγορευτικό για το τριφύλλι να συνεχίσει στην ίδια τηλεοπτική στέγη, αλλά ακόμη κι έτσι είναι στον αέρα η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Πρώτον διότι είναι απίθανο η Nova να δώσει τα ίδια χρήματα (4, 5 εκατ. ευρώ) και δεύτερον διότι στην ομάδα θεωρούν ότι με το Λίγα tv μπορούν να πάνε σε ένα άλλο επίπεδο, το οποίο μελλοντικά θα τους αποφέρει πολλαπλά κέρδη, τόσο σε κεντρικά έσοδα, όσο και σε περαιτέρω διαδικτυακή τηλεοπτική ανάπτυξη στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Υπολογίζεται ζημιά πάνω από 2 εκατ. ευρώ

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close