ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προτίμηση στο Λίγκα tv

Το συμβόλαιο με τη Nova ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν προτίμηση στην ιδέα του Λίγκα tv.

Παναθηναϊκός: Προτίμηση στο Λίγκα tv

Το συμβόλαιο με τη Nova ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν προτίμηση στην ιδέα του Λίγκα tv.

Εδώ και καιρό ομάδες της Σούπερ Λίγκας επεξεργάζονται την ιδέα του διαδικτυακού καναλιού για τη νέα χρονιά με την ονομασία Λίγκα tv, ακολουθώντας το παράδειγμα του ΠΑΟΚ, αλλά, πλέον, σε κεντρικό επίπεδο και διαχείριση.

Το συμβόλαιο του Παναθηναϊκού με τη Nova φέτος ολοκληρώνεται. Μπορεί  ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τελικά, να μην προχωράει στην εξαγορά του συνδρομητικού, γεγονός που θα ήταν απαγορευτικό για το τριφύλλι να συνεχίσει στην ίδια τηλεοπτική στέγη, αλλά ακόμη κι έτσι είναι στον αέρα η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Πρώτον διότι είναι απίθανο η Nova να δώσει τα ίδια χρήματα (4, 5 εκατ. ευρώ) και δεύτερον διότι στην ομάδα θεωρούν ότι με το Λίγα tv μπορούν να πάνε σε ένα άλλο επίπεδο, το οποίο μελλοντικά θα τους αποφέρει πολλαπλά κέρδη, τόσο σε κεντρικά έσοδα, όσο και σε περαιτέρω διαδικτυακή τηλεοπτική ανάπτυξη στην ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε επίσης: Υπολογίζεται ζημιά πάνω από 2 εκατ. ευρώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.