ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγιούμπ: «Μην κάνετε χαζά πράγματα, μείνετε σπίτι» (vid)

Ο Γιασίν Αγιούμπ έστειλε το δικό του μήνυμα και κάλεσε άπαντες να μείνουν στο σπίτι.

Αγιούμπ: «Μην κάνετε χαζά πράγματα, μείνετε σπίτι» (vid)

Ο Γιασίν Αγιούμπ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό. O Αγιούμπ ήταν ξεκάθαρος και κάλεσε τον κόσμο να μην κάνει χαζά πράγματα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Γεια σας παιδιά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Τα πράγματα πηγαίνουν όλο και χειρότερα με τον κορωνοϊό. Ο κόσμος πρέπει να το πάρει στα σοβαρά όλο αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι είναι να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους δίνονται. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς με την οικογένειά σας και με τα παιδιά σας. Μην κάνετε χαζά πράγματα και μείνετε, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Ακουλουθήστε τις οδηγίες, διότι η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή. Αυτό είναι το μήνυμα μου.Ελπίζω να είστε όλοι καλά και για όσους δεν είναι εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.