ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανησυχία για Nova και… ελπίδα για liga tv

Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και με τα πάντα να είναι παγωμένα, η ανησυχία για τη Nova είναι έκδηλη και στον Παναθηναϊκό - Ποια η ελπίδα για το liga tv και τα "μελλοντικά οφέλη". Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Ανησυχία για Nova και... ελπίδα για liga tv

Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και με τα πάντα να είναι παγωμένα, η ανησυχία για τη Nova είναι έκδηλη και στον Παναθηναϊκό – Ποια η ελπίδα για το liga tv και τα “μελλοντικά οφέλη”. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Οπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια προτίμηση στην προοπτική του liga tv για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι “πράσινοι” θέλουν να δουν νέους ορίζοντες στο τηλεοπτικό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Αλαφούζος γοητεύεται σε μια τέτοια ιδέα, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι η προοπτική αυτής της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας ακόμα δεν έχει ωριμάσει, ειδικά από τη στιγμή που ξέσπασε αυτή η μίνι κρίση λόγω κορωνοϊού. Τα πάντα είναι “παγωμένα”, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάτι που ακόμα βρίσκεται στις πρώτες συζητήσεις.

Αυτό που προκύπτει, πάντως, από το ρεπορτάζ είναι ότι το τριφύλλι θέλει να προχωρήσει τη συγκεκριμένη ιδέα και να κινηθεί μαζί με άλλους προς αυτή την κατεύθυνση. “Είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Θεωρούμε ότι αν γίνει με σωστό τρόπο μελλοντικά θα έχουμε οφέλη απ’ όλο αυτό, οικονομικά και όχι μόνο. Πρέπει να μπουν σωστές βάσεις για κάτι τέτοιο”, τονίζεται, μεταξύ άλλων, για το θέμα του liga tv, το οποίο είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά αν υπάρξει η διάθεση από τους τρεις Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα “τρέξει”.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα της Nova, δεν αποτελεί μυστικό ότι υπάρχει ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι. Αρκετοί θεωρούν ότι τη νέα σεζόν, το συνδρομητικό θα προσφέρει πολύ λιγότερα χρήματα στις ομάδες. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του “τριφυλλιού” με τη Nova λήγει το καλοκαίρι. Οι “πράσινοι” παίρνουν 4,5 εκατ. ευρώ (υπάρχουν οφειλές από το κανάλι) και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να έχουν το ίδιο ποσό σε μια νέα πρόταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...