ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θετική στον κορωνοϊό η Αθηναΐς Νέγκα!

Θετική στον κορωνοϊό αποκάλυψε πως είναι η παρουσιάστρια Αθηναϊς Νέγκα!

Θετική στον κορωνοϊό η Αθηναΐς Νέγκα!

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και συνιστά σε όλους να παραμείνουν στο σπίτι τους, για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

«Εγώ στο σαλονάκι, μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα. Με επισκέφτηκε και εμένα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήπιο ξύλο, βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρίπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα.

Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία, όποιος το περνάει χαλαρά-όσο νιώθει καλά- και δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα (δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του και τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν.

Άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα; Θα βγούμε; Και όταν βγούμε, τι θα βρούμε; Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας-αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Αθηναΐς Νέγκα.

https://www.instagram.com/p/B-Raqx3HAbB/?utm_source=ig_embed

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.