Ποδόσφαιρο

Λυμπερόπουλος για Κυράστα: «Κακώς απομακρύνθηκε την πρώτη φορά – Ήταν σύγχρονος προπονητής»

Στις παρουσίες του Γιάννη Κυράστα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με αφορμή την ημέρα μνήμης από το χαμό του Έλληνα προπονητή.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «πράσινη», ο άλλοτε άσος των «πρασίνων» μίλησε για τις δύο θητείες του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του λέγοντας πως ο Κυράστας κακώς απομακρύνθηκε από το «τριφύλλι» στην πρώτη του σεζόν από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο «Λύμπε»:

Για την πρώτη θητεία του Κυράστα στον Παναθηναϊκό: «Κακώς απομακρύνθηκε ειδικά την πρώτη φορά. Ο Κυράστας για την εποχή του ήταν ένας σύγχρονος προπονητής. Βρήκε μία πάρα πολύ καλή φουρνιά παικτών στην πρώτη θητεία Παιδιά που είχαν γίνει άνδρες ποδοσφαιρικά όπως εγώ ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Γκούμας. Βρήκε τη σωστή χημεία Μεταξύ των δυο θητειών δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος».

Για τη δεύτερη φορά που έκατσε στον πάγκο της ομάδας: «Τη δεύτερη φορά ήταν πιο διπλωμάτης και δεν βάραγε τη μπουνιά στο μαχαίρι με την καλή έννοια. Αν δεν αποχωρούσε την πρώτη φορά αυτή η φουρνιά ήταν ικανή για μεγάλα πράγματα και φάνηκε στη συνέχεια και στην Ευρώπη. Αν γινόταν καλύτερη διαχείριση ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα. Δεν έπρεπε ν αποχωρήσει για κανέναν λόγο. Δουλεύαμε καλά υπήρχε εκπληκτικό κλίμα. Στη δεύτερη θητεία του η πίεση ήταν πολύ μεγαλύτερη και ήθελε πιο διπλωματία με τα βαριά χαρτιά. Το είχε κι αυτό φανερώνει πόσο έξυπνος ήταν».

Exit mobile version