Ποδόσφαιρο

«Στην κορυφαία ελληνική ομάδα παίζει ο Γιόχανσον»

Με τις επιδόσεις του Ματίας Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό, ασχολήθηκε ιστοσελίδα της Ολλανδίας.

Στους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άλκμααρ, αναφέρθηκε ιστοσελίδα της Ολλανδίας. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Ματίας Γιόχανσον ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, από το καλοκαίρι του 2017.

Ο Σουηδός αγωνίστηκε στην Άλκμααρ για μια πενταετία (2012-2017), καταγράφοντας 129 συμμετοχές και 6 γκολ. Έτσι το δημοσίευμα ανέφερε πως παρά την εξαιρετική του παρουσία, ο Παναθηναϊκός κατάφερε και τον υπέγραψε για τρία χρόνια.

Η παρουσία του στο «τριφύλλι» κρίνεται επιτυχημένη, καθώς όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, ο Γιόχανσον κάνει αρκετές καλές σεζόν, αναφέροντας τον Παναθηναϊκό, ως την κορυφαία ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν για τον Γιόχανσον:

«Μετά από τέσσερις σεζόν ως βασικός, ο Σουηδός Ματίας Γιόχανσον έφυγε από την Άλκμααρ το 2017, ως ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και τον υπέγραψε για τρία χρόνια. Ο Γιόνας Σβένσον τον αντικατέστησε επάξια, ενώ ο Γιόχανσον κατέληξε στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις».

Exit mobile version