ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Μπιλ Γκέιτς: Μάζευε τρόφιμα στο υπόγειο επί χρόνια για να είναι έτοιμος για μια πανδημία!

Την αποκάλυψη ότι η ίδια και ο Μπιλ Γκέιτς συγκέντρωναν τρόφιμα για μια ενδεχόμενη πανδημία εδώ και χρόνια έκανε η Μελίντα Γκέιτς σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του BBC.

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Μπιλ Γκέιτς: Μάζευε τρόφιμα στο υπόγειο επί χρόνια για να είναι έτοιμος για μια πανδημία!

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο δεύτερος πλουσιότερος για την ακρίβεια, ωστόσο σε περιπτώσεις κρίσης όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Ο μεγιστάνας φαίνεται να γνωρίζει εδώ και χρόνια ότι σε περίπτωση πανδημίας όλοι οι άνθρωποι γίνονται – λίγο ως πολύ – ίσοι, τουλάχιστον στο κατά πόσον μπορεί να γίνουν ευάλωτοι σε βασικές ελλείψεις αγαθών.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Μελίντα, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του BBC, άρχισαν να αποθηκεύουν τρόφιμα στο υπόγειο του σπιτιού τους εδώ και κάποια χρόνια, προετοιμαζόμενοι για μια πανδημία ή κάποια φυσική καταστροφή.

«Αρκετά χρόνια πριν, είχαμε συζητήσει τι θα γινόταν αν σταματούσε να υπάρχει πόσιμο νερό. Αν δεν υπήρχε αρκετή τροφή. Πού θα πηγαίναμε; Τι θα κάναμε σαν οικογένεια;», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έτσι σκεφτήκαμε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας και για κάθε περίπτωση, αρχίσαμε να αποθηκεύουμε τρόφιμα στο υπόγειο», τόνισε.

Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 932.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μοναδικό πράγμα που δεν προετοιμάστηκε το ζεύγος Γκέιτς ήταν η εξασφάλιση ενός εμβολίου ή μια θεραπείας κατά κάποιου ιού που θα μπορούσε να προκαλέσει πανδημία, ωστόσο αναγνωρίζει ότι η οικογένειά της είναι προνομιούχα σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Αυτό που συζητάμε περισσότερο στο σπίτι μας κάθε βράδυ είναι το πόσο τυχεροί είμαστε», ανάφερε. «Καταλαβαίνουμε ότι είμαστε προνομιούχοι. Κι όταν κάνουμε την προσευχή μας το βράδυ στο τραπέζι, ευχαριστούμε για το ότι δεν δυσκολευόμαστε να έχουμε φαγητό όπως τόσες άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2015 ο Μπιλ Γκέιτς είχε προειδοποιήσει για το ξέσπασμα μιας πανδημίας κι ότι ο κόσμος δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένος γι’ αυτό.

Πηγή: newpost

loading...