Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Φιξάρει την επιστροφή των 4 ξένων και του Ρόκα ο Παναθηναϊκός»

Σε επαφή με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά και με τον Τσάβι Ρόκα όσον αφορά την επιστροφή τους είναι στον Παναθηναϊκό.

Νέα επικοινωνία με τους 4 ξένους (Σένκεφελντ, Νούνες, Μπεκ και Νάγκι) που αποφάσισαν να βρεθούν στις πατρίδες τους με την εμφάνιση του κορωνοϊού είχε ο Παναθηναϊκός.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τους συγκεκριμένους παίκτες για την επιστροφή τους στην Αθήνα, κάτι που δείχνει πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται κοντά στους ποδοσφαιριστές και σκοπεύουν να τους βοηθήσουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Σήμερα ή αύριο το αργότεροι στον Παναθηναϊκό θα έχουν φιξάρει τις συγκεκριμένες αφίξεις.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε νέα επικοινωνία και με τον Τσάβι Ρόκα, επειδή είναι στην Ισπανία και είναι πιο δύσκολη η απευθείας επιστροφή από την Βαρκελώνη στην Ελλάδα.

Το θετικό είναι πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει πρόβλημα να αργήσει για την επιστροφή του, αλλά ο ίδιος θέλει να γυρίσει στο πρώτο δεκαήμερο Μαΐου και προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Exit mobile version