ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτρος Ιακωβίδης στο live instagram: «Ο Παναθηναϊκός να ανέβει σε όλα τα επίπεδα»

Ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για τον κορωνοϊό, τον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Πέτρος Ιακωβίδης στο live instagram: «Ο Παναθηναϊκός να ανέβει σε όλα τα επίπεδα»

Ο Έλληνας τραγουδιστής αρχικά μίλησε για την νέα πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία: «Όλοι χάσαμε την καθημερινότητα μας, θα ήμαστε πιο γρήγορα καλά πιστεύω. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε, να βρούμε έναν σωστό τρόπο για να το κάνουμε.

Όλοι θέλουμε να φύγουμε από αυτή την κατάσταση, η Κυβέρνηση, οι γιατροί, ο πολίτης» και πρόσθεσε: «Βέβαια μέσα από αυτή την κατάσταση γίναμε πάλι όλοι… φυσιολογικοί. Περνάμε καιρό με την οικογένεια μας, τους φίλους μας.  Αυτά που δεν κάναμε πριν, τα κάνουμε τώρα, αυτό μου άρεσε είχα καιρό να το ζήσω».

Πηγαίνοντας η συζήτηση στο ποδόσφαιρο είπε: «Ο πατέρας μου ήταν στην Α΄ Εθνική,  εγώ μέχρι τα 18 μου έπαιζα στην Καβάλα. Ο πατέρας μου αγαπούσε το ποδόσφαιρο, ήταν καλός φίλαθλος όπως κι εγώ. Το ποδόσφαιρο είναι η δεύτερη μου αγάπη, μετά το τραγούδι και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός και η Καβάλα».

Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.