ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To ξεκάθαρο μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Αυγενάκη

Εκνευρισμένος με τον Αυγενάκη ήταν προχθές ο Γιάννης Αλαφούζος και φάνηκε μέσω της διαρροής της ΠΑΕ.

To ξεκάθαρο μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Αυγενάκη

Προχθές το βράδυ ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επισκεφθεί με την υγειονομική επιτροπή το Κορωπί και να δει και την προπόνηση και η απάντηση, που του δόθηκε ήταν, ότι αυτός δεν είναι ευπρόσδεκτος, αλλά φυσικά η υγειονομική επιτροπή μπορεί να πάει από το Κορωπί να δει, αν όλα γίνονται σωστά. Ο Γιάννης Αλαφούζος έγινε έξαλλος μόλις έμαθε, ότι ο Αυγενάκης ήθελε να πάει στο Κορωπί και αργά προχθές το βράδυ η ΠΑΕ έβγαλε την εξής διαρροή: «Γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ,ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης σκοπεύει να μεταβεί το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση, όπως αυτή διεξάγεται βάσει του πρωτοκόλλου για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον Υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», τρεις είναι οι λόγοι της πράσινης αντίδρασης στον Αυγενάκη.

Ο πρώτος και βασικός λόγος, που ο Αλαφούζος εκνευρίστηκε με τον Αυγενάκη είναι, ότι την στιγμή, που και ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες προσπαθούν να ξεπεράσουν την πανδημία με όσα περισσότερα μέτρα μπορούν και έχουν πληγεί οικονομικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού προτιμάει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα επικοινωνιακά παιχνίδια χωρίς ουσία και δεν δίνει καμία λύση στις ομάδες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δεύτερο έχει να κάνει με την στάση του Αυγενάκη, που συμπίπτει με αυτή του Ολυμπιακού, να γίνει πάση θυσία το πρωτάθλημα ακόμα και με ρίσκο. Πάνω σε αυτό στην διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Σούπερ Λίγκα, ο Αλαφούζος είχε πει, ότι «κάποιοι πιέζουν υπουργούς, για να γίνει η σέντρα». Σήμερα καταλαβαίνουμε ποιους εννοούσε.

Και το τρίτο έχει να κάνει με το γεγονός, ότι δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση ο Αυγενάκης μέχρι σήμερα, για να ελέχξει αν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα τηρούν το πρωτόκολλο, σύμφωνα με τα θέματα υγείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.