Μπάσκετ

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί επαγγελματικά, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο.

Ο νεαρός παίκτης ανακοίνωσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, ώστε να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο αδερφός του Γιάννη που γεννήθηκε το 2001, αποχωρεί από το NCAA, ανακοίνωσε πως νιώθει έτοιμος να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή ομάδα.

«Εξετάζω τις επιλογές μου, έχω μερικές επιλογές από κάποιες Πολιτείες, αλλά αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω επαγγελματίας το συντομότερο δυνατό. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευρώπη, ξέρω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το καλύτερο για μένα θα ήταν να υπογράψω συμβόλαιο με έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Θα πρέπει να εκπαιδεύσω και να ανταγωνιστώ ενήλικες, θα βιώσω έντονο ανταγωνισμό και πίεση και θα εξελιχθώ σε κάθε επίπεδο», τόνισε ο Αντετοκούνμπο.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός Αντετοκούνμπο συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη και μένει να δούμε αν η επιστροφή του στην Ευρώπη, θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε οι «πράσινοι» να προχωρήσουν στην απόκτησή του, προσθέτοντας στο ρόστερ τους τον νεαρό, ο οποίος ψάχνει για το βήμα παραπάνω.

Exit mobile version