Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Gazzetta.gr», ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στις ΗΠΑ, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Νικ Καλάθης μετά από τρεις εβδομάδες παρουσίας στην Ελλάδα και αφού πραγματοποίησε συναντήσεις με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, αποχώρησε προ ημερών με προορισμό τις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα για την περαιτέρω παραμονή του στην ομάδα ή όχι δεν έχει αποφασιστεί το παραμικρό, αλλά αυτό θα συμβεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρά την ειδησεογραφία που υπάρχει και αναφέρει πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, καθώς και ο ομογενής γκαρντ, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατούν «κλειστά» τα χαρτιά τους και όλα θα φανούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Το μόνο που υπάρχει τώρα, είναι το unfollow που έκανε στο instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Νικ Καλάθη και έδωσε επιπλέον «τροφή» στα σενάρια αποχώρησης του αρχηγού της ομάδας του Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS