ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πολωνικό σενάριο για Μλαντένοβιτς

Ιστοσελίδα της Πολωνίας αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου αριστερού μπακ της Λέχια Γκντάνσκ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Παναθηναϊκός: Πολωνικό σενάριο για Μλαντένοβιτς

Μια περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως εξεταστεί από τον Τσάβι Ρόκα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτει ιστοσελίδα της Πολωνίας.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «polsatsport.pl», τοποθετεί τον 28χρονο αριστερό μπακ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με όσα αναγράφει το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λέχια Γκντανσκ, ενδιαφέρει και την ομάδα της ΑΕΚ, όμως ο ίδιος γνωρίζει για το «πράσινο» ενδιαφέρον και δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην ομάδα του «τριφυλλιού».

Κλείνοντας το ρεπορτάζ για τον παίκτη, η ιστοσελίδα αναφέρει και πληροφορίες για την ως τώρα καριέρα του, με σημείο αναφοράς τον Ερυθρό Αστέρα και τη μεταγραφή που πήρε στην ομάδα της Σερβίας το 2012, για να αποχωρήσει δύο χρόνια αργότερα για τη Λευκορωσία και τη φανέλα της Μπάτε Μπορίσοβ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.