ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στο 15-20% το «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών

Οριοθετήθηκε από τον Παναθηναϊκό, το πλάνο των συζητήσεων που θα πραγματοποιήσουν με τους ποδοσφαιριστές για τις μειώσεις των συμβολαίων.

Ένα από τα θέματα που υπάρχουν στην «πράσινη» ατζέντα και αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού, είναι οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τις μειώσεις στα συμβόλαια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και όσα ακολούθησαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», στον Παναθηναϊκό προσανατολίζονται οι μειώσεις να κυμανθούν στο ποσοστό του 15-20% των ετήσιων αποδοχών των παικτών, κάτι που μεταφράζεται σε ένα ποσό κοντά στο 60 με 80% των απολαβών των ποδοσφαιριστών για την περίοδο του lockdown, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν οριστικοποιήσει το πλάνο καθώς επιθυμούν να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την οικονομική «ζημιά» που έχει προκύψει.

Παράλληλα, δεν επιθυμούν να έρθουν σε αντιπαραθέσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, γι αυτό έσπευσαν τις προηγούμενες ημέρες να εξοφλήσουν τη δόση του Φεβρουαρίου, με τους παίκτες της ομάδας να λαμβάνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που τους υπολείπονταν.

Exit mobile version