ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ομαδικές προπονήσεις από τη Δευτέρα

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από αύριο τις ομαδικές του προπονήσεις.

Παναθηναϊκός: Ομαδικές προπονήσεις από τη Δευτέρα

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από αύριο τις ομαδικές του προπονήσεις.

Μετά το διάστημα των ατομικών προπονήσεων ανα γκρουπ που κράτησε 10 μέρες, οι πράσινοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην… κανονικότητα και στο ομαδικό πρόγραμμα. Κάτι που θα γίνει από τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, οι ομάδες της Superleague, επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις από τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, λοιπόν, και στο τριφύλλι θα προχωρήσουν σε ομαδικές προπονήσεις, κάτι το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά αύριο το απόγευμα, αφού λόγω της ζέστης και του καύσωνα προτιμήθηκε η αλλαγή ώρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.