ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα ο Δώνης και οι μειώσεις

Στην κορυφή της ατζέντας του Τσάβι Ρόκα βρίσκεται αρχικά το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια εκείνο των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών λόγω της διακοπής.

Προτεραιότητα ο Δώνης και οι μειώσεις

Ο Τσάβι Ρόκα επέστρεψε στη χώρα μας και ήδη έπιασε δουλειά, καθώς έχει να κλείσει πολλές… τρύπες. Ο Ισπανός αναμένεται να μείνει για 14 μέρες σε καραντίνα, όπως συμβαίνει με οποιονδήποτε έρχεται από μία χώρα του εξωτερικού. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», στην κορυφή της ατζέντας του Καταλανού βρίσκονται δύο θέματα.

Πρώτα απ΄όλα ο Ισπανός αναμένεται να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, με σκοπό να παρθεί μια οριστική απόφαση σχετικά με το θέμα του προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το θέμα να μην αιωρείται.

Σε δεύτερο πλαίσιο βρίσκεται το θέμα των μειώσεων των συμβολαίων λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και της παύσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Τσάβι Ρόκα, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παίκτες πριν λίγο καιρό αρνήθηκαν την αρχική πρόταση που τους έγινε για μέιωση 25-33%.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.