ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστρέφει ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης επιστρέφει από τις ΗΠΑ και το θέμα με το μέλλον του ξεκαθαρίζει.

Επιστρέφει ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης επιστρέφει από τις ΗΠΑ και το θέμα με το μέλλον του ξεκαθαρίζει.

Οπως σας έχουμε αναφέρει στο panathinaikos24.gr από την πρώτη στιγμή, ο ομογενής γκαρντ έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν του έχει κάνει μέχρι τώρα προσφορά, παρά μόνο του έχει πει ότι με τη μείωση του μπάτζετ δεν μπορεί η ομάδα να αντέξει το συμβόλαιό του.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει ανατροπή δεδομένων και ο Νικ να συνεχίσει στα πράσινα, αλλά είναι κάτι που οριστικά θα γίνει γνωστό σύντομα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...