ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κούρσα για δυο

Οι Βέλικο Παούνοβιτς και Ντάνι Πογιάτος είναι οι δυο επικρατέστεροι για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού στην επόμενη μέρα.

Παναθηναϊκός: Κούρσα για δυο

Οι Βέλικο Παούνοβιτς και Ντάνι Πογιάτος είναι οι δυο επικρατέστεροι για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού στην επόμενη μέρα.

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς τον Γιώργο Δώνη και αυτές οι δυο περιπτώσεις είναι που έχουν ξεχωρίσει για τη θέση του προπονητή. Οπως γράψαμε χθες, ο Σέρβος Παούνοβιτς έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του τριφυλλιού το τελευταίο διάστημα. Είναι μια περίπτωση που είχε “παίξει” και το 2015 για τον Παναθηναϊκό, όμως τότε προτιμήθηκε, εν τέλει, ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Σέρβος είναι ελεύθερος μετά τα χρόνια που πέρασ (2015-2019) στις ΗΠΑ και τους Chicago Fire.

Οσο για τον Ισπανό, αποτελεί επιλογή του Τσάβι Ρόκα και γίνονται και με αυτόν συζητήσεις. Η Ρεάλ θα ήθελε να τον διατηρήσει στην Κ19 εκτιμώντας την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει. Η απόφαση ανήκει στον Πογιάτος και σίγουρα το ενδιαφέρον να δουλέψει ως πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό είναι γι αυτόν μια πρόκληση.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...