ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος

Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γκρεμιστεί η Λεωφόρος αν δεν ολοκληρωθεί το θέμα του Βοτανικού.

Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος

Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γκρεμιστεί η Λεωφόρος αν δεν ολοκληρωθεί το θέμα του Βοτανικού.

Το “Απόστολος Νικολαϊδης” βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, στη διπλή ανάπλαση. Για να αρχίσουν οποιαδήποτε στιγμή τα έργα στο Βοτανικό, θα πρέπει ο Δήμος να εκδώσει άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου.Παρόλα αυτά, το πλέον ιστορικό γήπεδο της Ελλάδας δεν κινδυνεύει επειδή θα εκδοθεί άδεια κατεδάφισης του.

Το ΣτΕ είχε αποφανθεί το 2016 ότι η τροπολογία που περιελήφθη στο άρθρο 3 του νόμου 4117/2013 η οποία αντικατέστησε την διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 23 του προηγούμενου νόμου 3983/2011, «προβλέπει σαφώς, ότι κατεδάφιση (του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας) δεν συντελείται πριν την ολοκλήρωση των εργασιών οικοδόμησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή ανάπλασης ΙΙ» (Βοτανικός).

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.