ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επόμενες κινήσεις και τα νεότερα για Βοτανικό

Σύντομα θα υπάρξουν τα… επίσημα για τη διπλή ανάπλαση και τον Βοτανικό.

Οι επόμενες κινήσεις και τα νεότερα για Βοτανικό

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε σημερινή του τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε στη διπλή ανάπλαση. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι σύντομα θα παρουσιαστεί το σχέδιο, στο οποίο θα αναλύονται τα πάντα. «Εμείς επιλέγουμε συνειδητά να μιλήσουμε όταν θα έχουμε το σχέδιό μας ολοκληρωμένο. Ενας ξεκάθαρος οδικός χάρτης με αναλυτικά τις παρεμβάσεις, τις επεμβάσεις και τα έργα που πρέπει να γίνουν, νούμερο 2 κοστολόγηση, νούμερο 3 ξεκάθαρα δέσμευση πηγών χρηματοδότησης, νούμερο 4 χρονοδιάγραμμα», ήταν κάποια από τα λόγια του κ. Μπακογιάννη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις επόμενες 15-20 μέρες αναμένεται να υπάρξουν τα νεότερα και πιο ουσιαστικά.  Αν δεν αλλάξει κάτι, σε αυτό το διάστημα θα γίνουν γνωστά όλα από τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος, άλλωστε είναι ο φορέας του έργου, ενώ μην ξεχνάμε ότι μέσα στη διπλή ανάπλαση, εκτός από τον Παναθηναϊκό, εμπλέκονται οι τράπεζες που έχουν το εμπορικό, αλλά και η Εθνική.

Μένει να δούμε όταν θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις ποιο σχέδιο θα προχωρήσει. Θα έχει μέσα το γήπεδο μπάσκετ ή όχι; Προς το παρόν, αυτό παραμένει άγνωστο, τη στιγμή, μάλιστα, που η φημολογία σύμφωνα με την οποία έχει βρεθεί ο τρόπος χρηματοδότησης από κατασκευαστική εταιρία είναι έντονη. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Στις 29 Ιουνίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (σε περίπτωση μή απαρτίας θα υπάρξει μετάθεση της διαδικασίας κατά μία εβδομάδα), οι οποίες σε τούτη τη συγκυρία  είναι εξαιρετικά σημαντικές.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.