ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επόμενες κινήσεις και τα νεότερα για Βοτανικό

Σύντομα θα υπάρξουν τα… επίσημα για τη διπλή ανάπλαση και τον Βοτανικό.

Οι επόμενες κινήσεις και τα νεότερα για Βοτανικό | panathinaikos24.gr

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε σημερινή του τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε στη διπλή ανάπλαση. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι σύντομα θα παρουσιαστεί το σχέδιο, στο οποίο θα αναλύονται τα πάντα. «Εμείς επιλέγουμε συνειδητά να μιλήσουμε όταν θα έχουμε το σχέδιό μας ολοκληρωμένο. Ενας ξεκάθαρος οδικός χάρτης με αναλυτικά τις παρεμβάσεις, τις επεμβάσεις και τα έργα που πρέπει να γίνουν, νούμερο 2 κοστολόγηση, νούμερο 3 ξεκάθαρα δέσμευση πηγών χρηματοδότησης, νούμερο 4 χρονοδιάγραμμα», ήταν κάποια από τα λόγια του κ. Μπακογιάννη.

Χωρίς τρεις ξένες ο Παναθηναϊκός με την Τενερίφη!
Χωρίς τρεις ξένες ο Παναθηναϊκός με την Τενερίφη! 995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις επόμενες 15-20 μέρες αναμένεται να υπάρξουν τα νεότερα και πιο ουσιαστικά.  Αν δεν αλλάξει κάτι, σε αυτό το διάστημα θα γίνουν γνωστά όλα από τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος, άλλωστε είναι ο φορέας του έργου, ενώ μην ξεχνάμε ότι μέσα στη διπλή ανάπλαση, εκτός από τον Παναθηναϊκό, εμπλέκονται οι τράπεζες που έχουν το εμπορικό, αλλά και η Εθνική.

Μένει να δούμε όταν θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις ποιο σχέδιο θα προχωρήσει. Θα έχει μέσα το γήπεδο μπάσκετ ή όχι; Προς το παρόν, αυτό παραμένει άγνωστο, τη στιγμή, μάλιστα, που η φημολογία σύμφωνα με την οποία έχει βρεθεί ο τρόπος χρηματοδότησης από κατασκευαστική εταιρία είναι έντονη. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Στις 29 Ιουνίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (σε περίπτωση μή απαρτίας θα υπάρξει μετάθεση της διαδικασίας κατά μία εβδομάδα), οι οποίες σε τούτη τη συγκυρία  είναι εξαιρετικά σημαντικές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close