ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Φόστερ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Μάρκους Φόστερ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους πράσινους για 1+1 χρόνια.

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Φόστερ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Μάρκους Φόστερ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους πράσινους για 1+1 χρόνια.

Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως σας είχαμε αναφέρει, αποτελούσε τον εκλεκτό του Γιώργου Βόβορα για μια θέση στα γκαρντ. Ο κόουτς του τριφυλλιού είχε ψηλά στη μεταγραφική λίστα τον παίκτη, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Χάποελ Χολόν.

Έπειτα από τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, ο 25χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τους πράσινους και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=9HuMFzzoQxc

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.