Ποδόσφαιρο

Το παρασκήνιο με Ινσούα και η επόμενη μέρα

Ο Αργεντινός μπακ έχει πολλά νεύρα το τελευταίο διάστημα, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ' όλα.

Ο Αργεντινός μπακ έχει πολλά νεύρα το τελευταίο διάστημα, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα.

Ως γνωστόν, ο Ινσούα αποκλείστηκε από την αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος. Ο ποδοσφαιριστής είχε το τελευταίο διήμερο πολλά νεύρα στην προπόνηση και χθες άρχισε να κλωτσάει μπάλες, με αποτέλεσμα μια να χτυπήσει στον νεαρό Αθανασακόπουλο, ο οποίος, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε εντολή να “κοπεί” ο Αργεντινός, βάζοντας πάνω απ’ όλα την ομάδα και την πειθαρχία, παρά το γεγονός ότι η έλλειψή του θα είναι σημαντική στον αποψινό αγώνα.

Το ερώτημα είναι “γιατί έχει νεύρα ο Ινσούα;” Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Διότι δεν ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής προ κορωνοϊού ζητούσε… τον ουρανό με τ’ άστρα. Οι απαιτήσεις του ήταν στα 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ποσό το οποίο δεν έδινε ο Παναθηναϊκός. Στη συνέχεια, αφού κατάλαβε και ο ίδιος ότι πρέπει να υπάρχει μια λογική στα οικονομικα, έριξε τα “θέλω” του, αλλά δεν κλήθηκε ποτέ από τη διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προσπάθησε να έχει επαφή με τη διοίκηση. Ολο αυτό έχει εκνευρίσει τον ποδοσφαιριστή και η κατάσταση ξέφυγε χθες το απόγευμα στο Κορωπί.

Οσο για την επόμενη μέρα, θεωρείται, φυσικά, απίθανη η παραμονή του Ινσούα στον Παναθηναϊκό. Οι δρόμοι των δυο θα χωρίσουν και η ομάδα θα αποκτήσει άλλον αριστερό μπακ.

Exit mobile version