ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0

Ανήμπορος στο Φάληρο

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών και προβλημάτων παραδόθηκε από νωρίς στο Καραϊσκάκη. Οι πράσινοι δέχθηκαν δυο γκολ νωρίς (5' Γκιγιέρμε, 21΄ Ελ Αραμπί) και ένα στο φινάλε (Καφού 90') και ηττήθηκαν 3-0 από τον Ολυμπιακό. Τρεις ευκαιρίες είχαν οι πράσινοι που δε διεκδίκησαν πράγματα στο Φάληρο.

Ανήμπορος στο Φάληρο

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών και προβλημάτων παραδόθηκε από νωρίς στο Καραϊσκάκη. Οι πράσινοι δέχθηκαν δυο γκολ νωρίς (5′ Γκιγιέρμε, 21΄ Ελ Αραμπί) και ένα στο φινάλε (Καφού 90′) και ηττήθηκαν 3-0 από τον Ολυμπιακό. Τρεις ευκαιρίες είχαν οι πράσινοι που δε διεκδίκησαν πράγματα στο Φάληρο.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στην αναμέτρηση και έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0. Ο Ολυμπιακός με σουτ του Γκιλιέρμε άνοιξε νωρίς το σκορ βάζοντας δύσκολα στους πράσινους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φάση πριν, ο Κουρμπέλης βέβαια σηκώθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Από το γκολ και μετά οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Το τριφύλλι φαινόταν ανήμπορο να αντιδράσει και όλα έδειχναν ότι το βράδυ θα είναι πολύ δύσκολο.

Φυσικά οι πράσινοι είχαν αρκετές απουσίες και αυτό φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η ομάδα δεν είχε καθόλου χημεία. Το 2-0 ήρθε στο 21ο λεπτό από τον Ελ Αραμπί και το ματς έμοιαζε με πραγματικό εφιάλτη.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά λίγο ο Διούδης, λίγο η τύχη βοήθησαν στο να λήξει το ημίχρονο 2-0.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Πήρε την κατοχή, άλλαξε την μπάλα, αλλά με εξαίρεση μια ευκαιρία του Καμπετσή στο 89ο λεπτό δεν κατάφερε να… φοβίσει τον Ολυμπιακό.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα ο Ολυμπιακός έκανε και το 3-0 με ωραίο τέρμα του Καφού.

Οι ελλείψεις ήταν εμφανείς και πραγματικά δεν μπορούσαν να καλυφθούν, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην θυμίζει σε κανένα σημείο την ομάδα που όλοι ξέραμε.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ (74’ Μασούρας), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (61’ Καφού), Μπουχαλάκης, Καμαρά (86’ Μπρούνο), Λοβέρα (74’ Γκασπάρ), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (61’ Χασάν).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ανουάρ (86’ Καμπετσής), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης (80’ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης, Δώνης, Αγιούμπ (72’ Μπουζούκης), Ζαχίντ (46’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.