ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση – ΕΠΟΣ του Ολυμπιακού: Παραδοχή της παράγκας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στην ΕΠΟ με άκρως επιθετική ανακοίνωση και μεταξύ άλλων παραδέχεται την ύπαρξη της παράγκας!

Ανακοίνωση - ΕΠΟΣ του Ολυμπιακού: Παραδοχή της παράγκας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στην ΕΠΟ με άκρως επιθετική ανακοίνωση και μεταξύ άλλων παραδέχεται την ύπαρξη της παράγκας!

Μεταξύ άλλων, οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα παρακάτω: “Σε αυτή τη διοίκηση, με την επανεμφάνιση των γερασμένων πρωταγωνιστών της «παράγκας», έχει «παραδοθεί» η ΕΠΟ και αποτελεί μεγάλη ντροπή για τη χώρα μας”.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, κάνουν λόγο για επανεμφάνιση πρωταγωνιστών της παράγκας. Παραδέχονται, δηλαδή, την ύπαρξη της περίφημης παράγκας και του έντονου παρασκηνίου που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο για πολλά έτη.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 17.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν περιγράφουμε άλλο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.