ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, τα δεδομένα και η προοπτική τους!

Η παρουσία του Θεοχάρη και των άλλων μικρών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ, τους έφερε ξανά στο προσκήνιο και ο Κώστας Μανωλιουδάκης αναλύει τις περιπτώσεις και τα δεδομένα που τους συνοδεύουν.

Οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, τα δεδομένα και η προοπτική τους!

Υπομονή, δουλειά, πλαισίωση με ξένους με παραστάσεις και ποιότητα για να μάθουν και να εξελιχθούν περαιτέρω, αλλά και… χώρος είναι τα (δύσκολα) ζητούμενα για τους μικρούς στον Παναθηναϊκό, που επανήλθαν στην επιφάνεια μετά τη λευκή ισοπαλία της ομάδας στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.