ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούγγουρας σημαίνει… δουλειά και πειθαρχία

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας εξαργύρωσε την τρομερή του δουλειά με νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας εξαργύρωσε την τρομερή του δουλειά με νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός αμυντικός είναι η κλασική περίπτωση του αθλητή, ο οποίος δικαιώνεται αν βάλει το κεφάλι κάτω και δουλέψει. Αποκτήθηκε το 2018 όταν έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό δεν έκανε… θόρυβο. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι εντός τριφυλλιού που εμφανίζονταν σίγουροι για την επιλογή τους, γνωρίζοντας τα στοιχεία, αλλά και τη νοοτροπία του παίκτη.

Φέτος, ο Πούγγουρας έκανε το… άλμα. Καθιερώθηκε ως βασικός και μαζί με τον Μπαρτ Σένκεφελντ αποτέλεσαν το αμυντικό δίδυμο του τριφυλλιού. Είχε συνολικά 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο, προτού τραυματιστεί. Με βασικό “όπλο” του την πειθαρχία, τα λίγα λόγια και την πολλή δουλειά, ο 24χρονος αμυντικός έγινε ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας και όχι άδικα.

Πλέον, μετά την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2023 με την ομάδα βλέπει ακόμη πιο ψηλά και στοχεύει στη συνεχόμενη βελτίωσή του, ταυτόχρονα με την πρόοδο και του Παναθηναϊκού. Επίσης, είναι έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής ομάδας, κάτι που δε θα αργήσει να συμβεί, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαντ Σιπ τον έχει στο μπλοκάκι του.

Exit mobile version