ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι ένα κίνητρο το τέλος στο αήττητο του Ολυμπιακού

Οταν μιλάμε για ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, τα κίνητρα είναι πολλά.

Οταν μιλάμε για ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, τα κίνητρα είναι πολλά.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει ουσιαστικό στόχο στα πλέι οφ, μπορεί τα προβλήματα για την ομάδα να είναι πάρα πολλά και απέναντι στον ποιοτικό Ολυμπιακό, οι πιθανότητες να είναι λίγες. Αυτό λέει η ποδοσφαιρική λογική.

Ομως, σε ένα ντέρμπι αιωνίων, αρκετές φορές αυτά πηγαίνουν περίπατο. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα τελευταία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, με εξαίρεση το τελευταίο στο Καραϊσκάκη, το τριφύλλι ήταν ανταγωνιστικό, είτε παίρνοντας αποτέλεσμα, είτε όχι. Ο στόχος, λοιπόν, τώρα είναι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο να αποδείξουν ότι η κακή βραδιά στο Φάληρο ήταν μια παρένθεση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στο αποψινό ντέρμπι. Αν, μάλιστα, καταφέρει και φτάσει στη νίκη ακόμη καλύτερα. Είναι, άλλωστε, ένα εξτρά κίνητρο το να σπάσει το τριφύλλι το αήττητο των ερυθρόλευκων. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια, τέτοιου τύπου στόχοι παίζουν τον δικό τους ρόλο. Οταν μιλάμε για Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αρκετές φορές τα φαβορί μένουν στα… χαρτιά. Το ζητούμενο για την ομάδα του Δώνη απόψε είναι να εγκλωβίσει τα ατού των φιλοξενούμενων και φυσικά να καταθέσει ψυχή στο γήπεδο για να πάρει αυτό που θέλει.

Exit mobile version