ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Διούδης: Ο φύλακας – άγγελος του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Σωκράτης Διούδης είναι ένας πραγματικός φύλακας - άγγελος για το τριφύλλι και μάλιστα μόνο τυχαίο δεν είναι ότι... εμφανίστηκε στις δυο πιο δύσκολες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Διούδης: Ο φύλακας - άγγελος του Παναθηναϊκού (vids)

Η ιστορία του Σωκράτη Διούδη με τον Παναθηναϊκό ξεκινάει το καλοκαίρι του 2017, όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον…. φέρνει από τον Άρη.

Οι πράσινοι τότε είχαν σαν βασικό τερματοφύλακα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τον Σωκράτη Διούδη να είναι δεύτερος στη σειρά.

Ο Διούδης από τον Ιανουάριο του 2018 έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του. Από τις πρώτες του εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα έβγαζε μια σιγουριά και έδειχνε με κάθε τρόπο ότι μπορεί να στηριχτεί το τριφύλλι πάνω του. Η πορεία του αυτά τα δύο χρόνια μόνο ανοδική. Ο Διούδης είναι σταθερός, δεν έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του και αποτελεί βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το καλοκαίρι του 2018 ανέλαβε έναν πιο σοβαρό ρόλο, καθώς λόγω όσων συνέβησαν, ήταν από τους πιο έμπειρους στο πράσινο στρατόπεδο. Αυτά τα δύο χρόνια λοιπόν έχει αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στην πράσινη προσπάθεια. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις, έχει αποκρούσει πέναλτι (3 με αυτό της Κυριακής) ενώ με το πάθος που δείχνει έχει γίνει αγαπητός στην πράσινη κερκίδα.

Τα στατιστικά του δεν είναι άσχημα, αρκεί να παρατηρήσει κανείς ότι σε 73 εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει κρατήσει 28 φορές την εστία του ανέπαφη. Σημαντικό για έναν τερματοφύλακα όμως είναι και η ηρεμία που… βάζει σαν χαρακτηριστικό στο παιχνίδι της ομάδας και ο Διούδης το έχει αυτό και με το παραπάνω. Όποιος παρατηρήσει το παιχνίδι του θα καταλάβει ευθύς αμέσως ότι οι συμπαίκτες του νιώθουν σιγουριά με αυτόν κάτω από τα γκολποστ και μάλιστα δεν φοβούνται να τον… βάλουν στο παιχνίδι.

Η εξέλιξη του είναι εντυπωσιακή και μένει να δούμε για πόσο ακόμα θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Δεν αργεί ο καιρός, που οι… μνηστήρες θα κάνουν ουρά απ΄ έξω για να τον εντάξουν στην ομάδα τους. Το πότε θα γίνει αυτό φυσικά, κανείς δεν το γνωρίζει με απόλυτη βεβαιαότητα.

Δείτε τις 3 αποκρούσεις πέναλτι που έχει κάνει:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.