ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Υγειονομική βόμβα δίπλα μας: Το εγκληματικό λάθος των Ρουμάνων που διέσπειρε τον κορωνοϊό στα Βαλκάνια

Τα Βαλκάνια είναι η νέα, μεγάλη εστία μόλυνσης.

Υγειονομική βόμβα δίπλα μας: Το εγκληματικό λάθος των Ρουμάνων που διέσπειρε τον κορωνοϊό στα Βαλκάνια

Έως και τις 8 Ιουλίου το ρεκόρ των περισσότερων νέων κρουσμάτων κορωνοϊού σε μία ημέρα στη Ρουμανία ήταν τα 523 της 11ης Απριλίου.

Η κατάσταση έδειχνε να ομαλοποιείται κάπως στα τέλη Μαΐου και ενόψει καλοκαιριού υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο η άνοδος της θερμοκρασίας δεν ήταν δυνατόν να νικήσει την ανευθυνότητα του κόσμου και η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.

Αναλυτικά εδώ

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.