ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το panathinaikos24.gr σε Άγιο Θωμά και ΟΑΚΑ

Η κορυφαία ιστοσελίδα για θέματα του Παναθηναϊκού είναι και σήμερα στις επάλξεις για να σας μεταφέρει σε real time όλα όσα θα συμβαίνουν σε βόλεϊ, ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Το panathinaikos24.gr σε Άγιο Θωμά και ΟΑΚΑ

Η κορυφαία ιστοσελίδα για θέματα του panathinaikos24.gr/tag/panathinaikos/' title='ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ'>Παναθηναϊκού είναι και σήμερα στις επάλξεις για να σας μεταφέρει σε real time όλα όσα θα συμβαίνουν σε βόλεϊ, ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η δημοσιογραφική ομάδα του panathinaikos24.gr θα είναι… ακροβολισμένη για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ένα απόγευμα… καταπράσινο. Η αρχή θα γίνει από το κλειστό του Αγίου Θωμά και τον δεύτερο τελικό της volley league ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις 18:30. Το τριφύλλι θέλει μια νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 14 χρόνια.

H αναμέτρηση θα καλυφθεί LIVE από την ιστοσελίδα μας, ενώ θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σκυτάλη θα περάσει στο ΟΑΚΑ και την ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο Διονύσης Δεσύλλας από το Στάδιο και ο Βασίλης Μοιρώτσος, θα σας μεταφέρουν όλη την εικόνα του αγώνα, πριν, κατά τη διάρκεια και έπειτα απ’ αυτόν. Θα ακολουθήσει το τρίτο ημίχρονο, με ρεπορτάζ, αλλά και αρθρογραφία από τους συνεργάτες του panathinaikos24.gr.

Panathinaikos24.gr: Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...