ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξενόπουλος: Άλλη μία απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στο «τριφύλλι»

Ο Βασίλης Ξενόπουλος είναι η απόδειξη ότι ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης κάνει σπουδαία δουλειά ως προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Ξενόπουλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν σίγουρος  τόσο στις επεμβάσεις του όσο και τις εξόδους του. Πέρα από αυτό αποκορύφωμα φυσικά ήταν η απόκρουση πέναλτι στο 39ο λεπτό του αγώνα.

Ο Ξενόπουλος, όπως και στο ματς με τον Βόλο, ήταν πάλι εκ των διακριθέντων.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Ξενόπουλου, μόνο τυχαία δεν είναι, όπως φυσικά και η τρομερή βελτίωση του Σωκράτη Διούδη. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον… Χριστογεώργο που έρχεται.

Ο λόγος αυτής της πολύ καλή πορείας των «πράσινων» τερματοφυλάκων έχει ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης Μαλιαρίτσης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και χρόνια και συνεχίζει να αποδεικνύει… Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ξενόπουλος είπε: «Για έναν τερματοφύλακα παίζουν πολλά ρόλο για να πιάσεις πέναλτι. Το μελετάμε με τον κύριο Μαλιαρίτση, δουλεύουμε και θέλει και τύχη. Ευτυχώς ήρθε η νίκη και είναι καλός συνδυασμός, διαφορετικά δεν θα είχε μεγάλη αξία η απόκρουση. Γι’ αυτό δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων».

Μόνο όταν αυτό να δει κάποιος καταλαβαίνει πάρα πολλά. Μάλιστα και ο Σωκράτης Διούδης παλαιότερα έχει αναφερθεί στον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού.

Η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή και αν ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευτεί σωστά την εξέλιξη τους, μπορεί να έχει και μεγάλο κέρδος.

Exit mobile version