ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δεδομένη επιστροφή στην… ανανεωμένη Λεωφόρο

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από το 2021 πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως σας είχε αναφέρει το panathinaikos24.gr.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από το 2021 πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως σας είχε αναφέρει το panathinaikos24.gr.

Η ιστοσελίδα μας από τις 11/7 είχε γράψει ότι το τριφύλλι, αν δεν αλλάξει κάτι, από τη μεθεπόμενη χρονιά θα αγωνίζεται ξανά στο Απόστολος Νικολαϊδης. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να παίξει η ομάδα στη φυσική της έδρα μέχρι τις οριστικές εξελίξεις στον Βοτανικό.

Το θέμα δεν είναι τωρινό, αφού η επιθυμία υπάρχει εδώ και καιρό και η απόφαση έχει παρθεί. Μάλιστα, στην πρόσφατη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Τάκη Μαλακατέ έγινε συζήτηση επ’ αυτού.

Μάλιστα, η Λεωφόρος, μόλις επιστρέψει ο Παναθηναϊκός θα είναι ανανεωμένη και μπορούμε να πούμε αλλαγμένη τελείως. Θα αρχίσουν έργα προκειμένου το γήπεδο να γίνει λειτουργικό, αλλά και να ομορφύνει, με σκοπό όταν η ομάδα μπει ξανά να αγωνιστεί εκεί, η μορφή του να είναι διαφορετική προς το καλύτερο.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τις εργασίες στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας, οι οποίες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι περισσότερες απ’ ότι ίσως περιμένει ο πολύς κόσμος, υπό την έννοια ότι δε θα μιλάμε για απλά βελτιωτικά έργα, αλλά και για κάτι παραπάνω, ακόμη και για αύξηση της χωρητικότητας!

Exit mobile version