Ερασιτέχνης

Σύλλογος πιο Μεγάλος: Αυτό το ποσό έχει συγκεντρωθεί

Ο "Σύλλογος πιο Μεγάλος" προχώρησε σε ενημέρωση για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τον κόσμο και για τη συνέχεια.

Ο “Σύλλογος πιο Μεγάλος” προχώρησε σε ενημέρωση για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τον κόσμο και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά

“Σήμερα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την ημέρα που ξεκίνησε η καμπάνια “ΣΥΛΛΟΓΟΣ πιο ΜΕΓΑΛΟΣ” και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί έως αυτήν τη στιγμή (σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το λογιστήριο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού) είναι 14.312 ευρώ.

Με βάση τα μηνύματα με τα αποδεικτικά καταθέσεων που μας έχετε στείλει, υπολογίζουμε ότι περίπου 160 άνθρωποι έχουν συνεισφέρει στην καμπάνια μας. Άλλοι με 2, 5 ή 10 ευρώ και άλλοι με 500 ή ακόμα και 1.000 ευρώ.

Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά σίγουρα χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από όλους μας!

Θέλουμε να τονίσουμε το εξής: δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε καμία μετεγγραφή αθλητή, αν πρώτα δεν υπάρχει διαθέσιμο στο λογαριασμό το ανάλογο ποσό. Κοινώς, δεν τάζουμε αν δεν έχουμε! Θέλουμε να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντι και στους αθλητές, αλλά και σε όλους εσάς που βοηθάτε ενεργά την καμπάνια μας και επιθυμία μας είναι να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια όσον αφορά το εγχείρημα και τις κινήσεις που σκοπεύουμε να κάνουμε.

Για την πορεία του ποσού θα σας ενημερώνουμε στο εξής κάθε Δευτέρα, ενώ δεν αποκλείεται, εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων να ανακοινώσουμε και τις τρεις πρώτες πρωταθληματικές μας μετεγγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση (υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά).

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία. Παράλληλα, συνεχίστε να ενισχύεστε την προσπάθεια. Όσο το συντομότερο καλυφθεί ο αρχικός μας στόχος, τόσο το καλύτερο! Αν, μάλιστα, υπερκαλυφθεί, θα προχωρήσουμε και σε έξτρα κινήσεις πρωταθλητισμού σε τμήματα που δεν έχουμε αναφέρει στην αρχική μας ανάρτηση, καθώς και στην επανίδρυση δύο τμημάτων (το ένα θα κάνει άμεσα πρωταθλητισμό.

Σας ευχαριστούμε θερμά!”.

Exit mobile version