ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ

“Στην pole position για Μπενιάτ ο Παναθηναϊκός”

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μπενιάτ.

Μπορεί να αποτελεί μία δύσκολη περίπτωση, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει τη… μάχη για την απόκτηση του Μπενιάτ Ετσεμπερία. Του Ισπανού μέσου, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο έπειτα από σπουδαία καριέρα σε αυτή και αναζητεί τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Η As αναφέρθηκε πρόσφατα στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ χθες ήταν η σειρά άλλου ισπανικού Μέσου να ασχοληθεί με την περίπτωση και να χρίσει έως και φαβορί τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «todofichajes», που ειδικεύεται σε μεταγραφικά θέματα, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός για τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία, έναν ποδοσφαιριστή που ενεργεί ήδη ως ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι με την Αθλέτικ.

Ο σύλλογος των Αθηνών, ο οποίος έχει τον Ντάνι Πογιάτος ως νέο προπονητή, προσπαθεί να αποκτήσει τον Ισπανό μέσο, ​​που θα μπορούσε να μεταδώσει όλη του την εμπειρία για να βοηθήσει την πράσινη ομάδα να ανακτήσει την ηγεμονία του παρελθόντος της.

Με προσφορές από την Κύπρο και την Τουρκία, ο Μπενιάτ σκοπεύει να αποφασίσει για τη νέα του ομάδα αργότερα αυτήν την εβδομάδα, αλλά φαίνεται ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι στην pole» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ισπανικό δημοσίευμα.

Exit mobile version