ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Σένκεφελντ – Πρόβλημα και με Θεοχάρη

Αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μπαρτ Σένκεφελντ από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Σένκεφελντ - Πρόβλημα και με Θεοχάρη

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό στην απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».

Μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Καρλίτος στην πρωινή προπόνηση το οποίο θα τον κρατήσει εκτός προετοιμασίας για μια εβδομάδα, νέο πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Συγκεκριμένα ο δυναμικός Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, αποχώρησε από το απογευματινό πρόγραμμα της προπόνησης με πρόβλημα στον δικέφαλο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από το θέμα που προέκυψε με τον Σένκεφελντ, από την προπόνηση αποχώρησε και ο νεαρός Βαγγέλης Θεοχάρης, ο οποίος αισθάνθηκε και αυτός με τη σειρά του ενόχληση στον ραπτικό μυ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το μέγεθος των τραυματισμών τους δεν έγιναν γνωστές και υπάρχει αναμονή για ενημέρωση, από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τεσσάρων ομάδων πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα που φορούσε πορτοκαλί φανελάκια και απαρτιζόταν από τους Ξενόπουλο, Μπουζούκη, Μακέντα, Μαυρομμάτη και Σαβιέρ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Χατζηθεοδωρίδης.

View this post on Instagram

@axavier_7 where is the ⚽️? #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.