ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πάνω από 4.500 χιλιάδες μέλη στον Ερασιτέχνη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον αριθμό να έχει ξεπεράσεις τις 4.500 χιλιάδες ως τώρα.

Παναθηναϊκός: Πάνω από 4.500 χιλιάδες μέλη στον Ερασιτέχνη

Όπως ανέφερε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ως τώρα έχουν εγγραφεί ή ανανεώσει τη συνδρομή τους, πάνω από 4,500 φίλοι του συλλόγου, με τη διαδικασία ωστόσο να συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τις μαζικές εγγραφές και ξεπέρασαν τα 4.500 μέλη συνεχίζοντας έμπρακτα την στήριξη.
Αναλυτικότερα την Τετάρτη 19 Αυγούστου έγιναν 7 εγγραφές και 10 ανανεώσεις ενώ και την επόμενη ημέρα Πέμπτη 20 Αυγούστου εγγράφηκε ακριβώς ο ίδιος αριθμός μελών.

Κατά συνέπεια από 1η Ιουλίου έχουν γίνει 1.969 νέες εγγραφές και 2.568 ανανεώσεις, άρα ο συνολικός αριθμός των φιλάθλων που έχουν μπει στα μητρώα του Συλλόγου από την αρχή του προηγούμενου μήνα είναι 4.537».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.