ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Επικοινωνία Πογιάτος – Μπενιάτ, δίνει… μάχη ο Παναθηναϊκός

Ο Ντάνι Πογιάτος προσπαθεί να... ψήσει τον Μπενιάτ Ετσεμπερία για να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπενιάτ Ετσεμπερία παραμένει ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή, με τον Τσάβι Τόκα να προσπαθεί να κάνει την κίνηση που θα αλλάξει επίπεδο τους «πράσινους».

Ο Βάσκος χαφ παραμένει ελεύθερος, περιμένει προτάσεις κοντά στα οικονομικά του «θέλω», παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ελπίζει και να προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια σπουδαία κίνηση που θα ανεβάσει ποιοτικά όλη την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει μπει στο… παιχνίδι και ο Ντάνι Πογιάτος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον Μπενιάτ, λέγοντας του πόσο χρήσιμος και σημαντικός είναι και πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει σε ολόκληρο τον σχεδιασμό της ομάδας.

Επί της ουσίας ο Πογιάτος θέλει να δώσει στον 33χρονο να καταλάβει πως τον θέλει για να τον χρήσει ηγέτη όχι μόνο της μεσαίας γραμμής, αλλά ολόκληρου του πρότζεκτ που έχει κληθεί να τρέξει στον Παναθηναϊκό.

Βεβαίως, η περίπτωσή του παραμένει πολύ δύσκολη για τους «πράσινους», κυρίως λόγω του οικονομικού. Με τον Μπενιάτ να μη δείχνει προς το παρόν διατεθειμένος να «πέσει» από τα 700.000 ευρώ που ζητάει και τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να ανέβει σε αυτά τα επίπεδα.

Exit mobile version