Ποδόσφαιρο

Στη λίστα της Ναντ ο Ετσεμπαρία

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ναντ.

Δυνατό αντίπαλο για την περίπτωση της μεταγραφής του Μπενιάτ Ετσεμπαρία, έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» και ο Τσάβι Ρόκα παλεύουν την υπόθεση του 33χρονου ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Γαλλίας τον παίκτη τον πρόσθεσε στη λίστα της και η Ναντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «hommedumatch.fr» η Ναντ προσφέρει στον Ετσεμπαρία τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γαλλίας, ωστόσο για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα ο Αμπντουλαγιέ Τουρέ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Ναντ ετοιμάζεται να χτυπήσει δυνατά την περίπτωση του Μπενιάτ προσφέροντάς του ένα τελευταίο συμβόλαιο καριέρας, στο πλαίσιο των επιλογών που εξετάζει για τη μεσαία γραμμή, προκειμένου για να αντισταθμίσει την πολύ πιθανή αναχώρηση του Αμπντουλαγιέ Τουρέ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το όνομα του πρώην παίκτη της Αθλέτικ Μπιλμπαό που έφτασε στο τέλος της σύμβασής του  το καλοκαίρι και είναι ελεύθερος, συζητιέται έντονα μεταξύ των διοικούντων της Ναντ, οι οποίοι θεωρούν ότι θα μπορεί να προσφέρει εμπειρία και ένα ενδιαφέρον στιλ παιχνιδιού στην ομάδα του Κριστιάν Γκουρκίφ».

Έτσι ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν ισχυρό αντίπαλο για την περίπτωση του Ετσεμπαρία που αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα, ωστόσο οι «πράσινοι» παλεύουν την υπόθεση με τον Τσάβι Ρόκα να έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη συμφωνία που αν έχει αίσιο τέλος για το «τριφύλλι», θα ανεβάσει και άλλο το επίπεδο του ρόστερ που θα έχουν οι «πράσινοι» ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Exit mobile version